Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 280 g Weizenmehl Type 1050
- 140 g Wasser
-
½
Würfel frische Hefe (20 g)
nebo ½ Pck. Trockenhefe - 2 Prisen Zucker
- 20 g Öl
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
-
200
g Provolone (ital. Schnittkäse), in Stücken
nebo 200 g Butterkäse, in Stücken - 400 g Wasser
- 300 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 200 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
-
100
g Mascarpone
nebo 100 g Crème fraîche - 1 - 2 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Reis-Auflauf
1h 20 min
Champignon-Omelette
25 min
Blumenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Parmesan
1h
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50min
Kartoffel-Blumenkohl-Gratin
1h
Spargelauflauf
1 Std. 10 Min
Brokkoli-Spätzle-Auflauf mit Käse-Schinken-Sauce
1 Std. 10 Min
Pilzfrikadellen
25 min
Kartoffelpizza mit Gemüse
2 godz.
Tortellini-Champignon-Auflauf
50min
Gefüllte Paprikahälften mit Kartoffeln
1h
Möhren-Weizen mit Champignon-Omelette
25 min