
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Gnocchi aus dem Kühlregal
- 50 g Bergkäse in Stücken
- 300 g Wirsing in Stücken
- 20 g neutrales Öl
- 180 g Zwiebeln geachtelt
- 1 Knoblauchzehe in dünnen Scheiben
- 150 g Milch
- 150 g Frischkäse
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 100 g Trauben, rot, kernlos halbiert
- 125 g Camembert in Scheiben (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 580 kcal / 2426 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1hod. 30min
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2hod. 40min
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50min
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40min
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1hod.
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1hod. 25min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1hod.
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Krautfleckerl aus dem Ofen
1hod.
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1hod. 30min
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1hod. 20min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1hod.