Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 50 g Bergkäse, in Stücken
- 300 g Wirsing, in Stücken
- 20 g neutrales Öl
- 180 g Zwiebeln, geachtelt
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 150 g Milch
- 150 g Frischkäse
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 100 g Trauben, rot, kernlos, halbiert
- 125 g Camembert, in Scheiben (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2426 kJ / 580 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40 min
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1h
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40 min
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1h 30min
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1h 30min
Überbackene Risoni mit Gemüse
1h 30min
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2 Std. 40 Min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1h 25min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1h
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1 Std. 20 Min
Wirsing-Lachs-Lasagne
1 Std. 20 Min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1h