Kompatibilní verze
Kartoffel-Kürbis-Auflauf mit Wirsing und Cabanossi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Gouda, jung, in Stücken (2 cm)
- 500 g Wirsing
- 1 TL Salz und 4 Prisen zum Würzen
- 40 g Butter
- 25 g Mehl
- 250 g Wasser
- 250 g Milch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Muskat, frisch gerieben
- 500 g festkochende Kartoffeln, mittelgroß, längs geviertelt
- 250 g Cabanossi
- 250 g Hokkaido-Kürbis, ungeschält, entkernt, in Stücken (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2936 kJ / 702 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 49 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1h 20min
Süßkartoffel-Eintopf mit Kabanossi
1h 50min
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1h 10min
Grünkohl-Lasagne
1h 10min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 Std. 25 Min
Schwarzwurzel-Schinken-Auflauf mit Kartoffeln
1h
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45 min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1h
Gelbe-Bete-Risotto
2 Std.
Wirsing-Lachs-Lasagne
1h 20min
Kohlrabi-Hähnchen-Auflauf
1 Std. 25 Min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2 Std.