Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Clafoutis
- 10 g Butter, weich
- 1 Glas Sauerkirschen (Abtropfgew. 370 g), abgetropft, Saft aufgefangen
- 100 g Mandeln
- 100 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 250 g Milch
- 2 Eier
- 30 g Zucker
- 3 Tropfen Bittermandelaroma
Kirschkompott und Fertigstellung
- 20 g Zucker
- 15 g Speisestärke
- 1 Msp. Zimt
- 1 - 2 EL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2332 kJ / 556 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4h 40min
Aprikosen-Crumble
45min
Orangen-Aprikosen-Kuchen im Glas
1h 5 min
Apfel-Quark-Trifle
1h 30min
Erdbeer-Quark-Tartelettes
1 Std. 45 Min
Far Breton
9h 20min
Aprikosen-Tarte
4 Std.
Birnen-Preiselbeer-Pie
3 godz. 30 min
Aprikosen-Tartelettes
3h
Kirsch-Clafoutis
1h 10min
Cheesecake mit Safranbirnen
4h 30 min
Lombardische Aprikosentarte
1sa 15 dk