
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Clafoutis
- 10 g Butter weich
- 1 Glas Sauerkirschen (Abtropfgew. 370 g), abgetropft, Saft aufgefangen
- 100 g Mandeln
- 100 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 250 g Milch
- 2 Eier
- 30 g Zucker
- 3 Tropfen Bittermandelaroma
Kirschkompott und Fertigstellung
- 20 g Zucker
- 15 g Speisestärke
- 1 Msp. Zimt
- 1 - 2 EL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 556 kcal / 2332 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 73 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zitronenschnecken
3hod. 30min
Eton Mess
4hod. 20min
Gebrannte Kokoscreme mit kandiertem Ingwer
2hod. 45min
Focaccia di Mandorla
2hod.
Engadiner Walnusstörtchen
1hod. 45min
Mandarinen-Trifle
2hod. 30min
Sahne-Waffeln
40min
Dunkle Schokoladensauce
5min
Cassata-Creme
20min
Apfeltarte (upside down)
1hod. 10min
Apfel-Quark-Trifle
1hod. 30min
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
2hod. 10min