Zařízení & příslušenství
Neapolská pizza
Příprava 30min.
Celkový 9hod.
2 porce
Suroviny
-
450 gramů vody
-
3 gramy čerstvého droždí
-
360 gramů mouky na pizzu plus navíc na pomoučení
-
8 gramů soli
-
30 gramů citrónové šťávy
-
200 - 220 gramů konzervovaných rajčat drcených
-
200 gramů mozzarelly okapané, na plátky
-
extra panenský olivový olej na pokapání
-
lístky bazalky na ozdobu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
42.4 g
Kalorie
4109.9 kJ /
982.3 kcal
Tuk
24.6 g
Vláknina
6.6 g
Nasycený tuk
13.6 g
Sacharidy
145.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Nealkoholické mojito z lesních plodů
5min.
Limetkovo-citrónová limonáda
5min.
Špagety se smetanovou omáčkou (TM7)
35min.
Carachoux - větrníky s krustou, malinovou náplní a krémem z bílé čokolády
6hod. 10min.
Pórkovo-sýrový koláč
1hod. 5min.
Celozrnné tacos s trhaným vepřovým v pivní omáčce
Žádné hodnocení
Sendvič s roastbeefem, karamelizovanou cibulí a sladkokyselými jalapeños
6hod. 30min.
Špenátové knedlíky na rajčatovém ragú
1hod.
Bao buns houstičky s trhaným vepřovým a BBQ omáčkou
2hod. 10min.
Pražma v páře s bramborami
35min.
Risottata s kuřecím masem a houbami
40min.
Kuřecí kousky v lepkavé sezamové omáčce s rýží
40min.