Zařízení & příslušenství
Neapolská pizza
Příprava 30min.
Celkový 9hod.
2 porce
Suroviny
-
450 gramů vody
-
3 gramy čerstvého droždí
-
360 gramů mouky na pizzu plus navíc na pomoučení
-
8 gramů soli
-
30 gramů citrónové šťávy
-
200 - 220 gramů konzervovaných rajčat drcených
-
200 gramů mozzarelly okapané, na plátky
-
extra panenský olivový olej na pokapání
-
lístky bazalky na ozdobu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
42.4 g
Kalorie
4109.9 kJ /
982.3 kcal
Tuk
24.6 g
Vláknina
6.6 g
Nasycený tuk
13.6 g
Sacharidy
145.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Halloweenské mléčné bulky
5 h
Pizza Diavola
1 h 30 min
Bao buns houstičky s trhaným vepřovým a BBQ omáčkou
2 h 10 min
Krémový dip z fety
5 min
Kuřecí prsa v bylinkovo-citrónové omáčce s rýží
45 min
Kuře s rajčatovo-cibulovou omáčkou
1 h 35 min
Korejská smažená křidélka
3 h 10 min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce (TM7)
30 min
Butter Chicken
1 h
Anglické muffiny
1 h 30 min
Boloňské špagety (TM7)
30 min
Vánoční mandle (pro TM7)
20 min