Zařízení & příslušenství
Milánské rizoto
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
30 gramů cibule, napůl30 gramů šalotky napůl
-
40 gramů másla
-
40 gramů extra panenského olivového oleje
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
100 gramů bílého vína, suchého
-
700 gramů vody
-
2 špetky šafránu
-
1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty1 čajová lžička soli plus podle chuti,
-
40 gramů parmazánu, strouhaného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6.75 g
Kalorie
2001 kJ /
477 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
0.38 g
Sacharidy
68 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
30min
Rizoto s kari a mrkví
30min
Hráškové rizoto s pancettou
30min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45min
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Jarní závitky
30min
Špenátové rizoto
30min
Houbové rizoto
40min
Rizoto s parmazánem
30min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Rizoto s dýní a taleggiem
45min