Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 60 g chocolate p/ culinária
- 150 g açúcar mascavado
- 1 c. chá de canela em pó
- ½ c. chá de gengibre em pó
- 1 pitada de cravinho em pó
- 100 g queijo-creme
- 10 g leite
Massa
- 180 g leite
- 80 g açúcar amarelo
- 1 c. chá de canela em pó
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 80 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 2 ovos
- 540 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1540.4 kJ / 368.2 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 12.5 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 250.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de chocolate e trigo sarraceno crocante
1h
Pão recheado com queijo mozarela
45 min
Coroa recheada
1h 50 min
Brioche com creme de chocolate e avelã
2hod.
Folar de carnes
2h 20min
Folar da ressurreição
8h 10min
Tranças de sementes de papoila
14 Std. 30 Min
Bolo de abóbora
1h 15min
Bolas de cebola e bacon recheadas
1h 30min
Coroa de espelta
4hod.
Rolinhos de maçã
2h 30 min
Pão de milho
1h 20 min