Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base e telhas
- 60 g queijo parmesão
- 100 g farinha
- 100 g manteiga
- 1 pitada de sal
Recheio
- 6 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 2 tiras de casca de limão
- 2 pés de manjericão
- 10 g açúcar
- 400 g queijo-creme de cabra
- 250 g queijo ricota
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Cobertura
- 3 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 60 g cebola roxa
- 20 g azeite
- 400 g tomate pelado cortado em pedaços
- 100 g pimento vermelho
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1462.4 kJ / 349.5 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 26.1 g
- Nasycený tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 731.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake de forno com caramelo e amêndoa
1h 20min
Panacotas de ameixa
5 Std.
Soufflé de manga com creme inglês de coco
1 Std.
Mince pie
10h
Três leches
5 Std.
Panacota de chocolate e licor de creme irlandês
2 Std. 30 Min
Bavaroise de baunilha e creme de caramelo com café
20min
Cheesecake soufflé
40min
Baklava
1h 20min
Tarte de frutos silvestres
4 Std. 10 Min
Bavaroise de morango
8 Std. 5 Min
Sachertorte
1h 50min