
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pambazos
- 20 g de levadura seca instantánea
- 375 g de agua
- 500 g de harina
- 50 g de manteca de cerdo
- 35 g de azúcar
- ½ cdita de sal fina
Relleno
- 100 g de queso fresco
- 100 g de lechuga francesa
- 1600 g de agua
- 500 g de papas peladas y cortadas en cubos pequeños
- 2 cditas de sal fina
- 160 g de chorizo tipo español
- 10 g de aceite
Salsa
- 185 g de agua
- 15 g de chile guajillo sin rabo ni semillas
- 30 g de cebolla
- 1 diente de ajo pelado
- ¾ cdita de sal fina
- crema ácida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 472 kcal / 1982 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 65 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Carnitas
50min
Gorditas de chicharrón
2hod.
Tamales oaxaqueños
2hod.
Chicharrón en salsa verde
35min
Chicharrón en salsa verde
35min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2hod. 30min
Caldo de camarón
40min
Birria de res estilo Jalisco
1hod. 45min
Pozole Rojo
1hod. 30min
Esquites de feria
25min
Tamales Verdes
2hod. 30min
Tamales de pollo y salsa verde
2hod.