Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pambazos
- 20 g de levadura seca instantánea
- 375 g de agua
- 500 g de harina
- 50 g de manteca de cerdo
- 35 g de azúcar
- ½ cdita de sal fina
Relleno
- 100 g de queso fresco
- 100 g de lechuga francesa
- 1600 g de agua
- 500 g de papas, peladas y cortadas en cubos pequeños
- 2 cditas de sal fina
- 160 g de chorizo, tipo español
- 10 g de aceite
Salsa
- 185 g de agua
- 15 g de chile guajillo, sin rabo ni semillas
- 30 g de cebolla
- 1 diente de ajo, pelado
- ¾ cdita de sal fina
- crema ácida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1982 kJ / 472 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Chicharrón en salsa verde
35min
Esquites asados de Coyoacán
30min
Tamales Verdes
2h 30min
Pozole Rojo
1h 30min
Ponche
40min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Esquites de feria
25min
Chiles en nogada
1h
Chicharrón en salsa verde
35min
Entomatado de res con verdolagas
1h
Tamales de elote, queso y zarzamora
2h 30min
Tamales de pollo y salsa verde
2h