Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pambazos
- 20 g de levadura seca instantánea
- 375 g de agua
- 500 g de harina
- 50 g de manteca de cerdo
- 35 g de azúcar
- ½ cdita de sal fina
Relleno
- 100 g de queso fresco
- 100 g de lechuga francesa
- 1600 g de agua
- 500 g de papas, peladas y cortadas en cubos pequeños
- 2 cditas de sal fina
- 160 g de chorizo, tipo español
- 10 g de aceite
Salsa
- 185 g de agua
- 15 g de chile guajillo, sin rabo ni semillas
- 30 g de cebolla
- 1 diente de ajo, pelado
- ¾ cdita de sal fina
- crema ácida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1982 kJ / 472 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Tamales de pollo y salsa verde
2 Std.
Atole de arroz de la esquina
35 Min
Tamales dulces de pasas
2 Std.
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2 Std. 30 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Esquites de feria
25 Min
Gorditas de chicharrón
2 Std.
Tamales Verdes
2 Std. 30 Min
Romeritos
1 Std. 40 Min
Pozole Rojo
1h 30 min
Ponche
40 min