
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de pommes de terre épluchées et coupées en morceaux (2-3 cm env.)
- 250 g d'eau
- 25 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 350 g de farine de blé
- 150 g de semoule de blé dur fine
- 1 c. à café de sel
- 2 gousses d'ail (volitelně)
- 20 tomates cerise coupées en deux
- 1 pincée d'origan déshydraté
- 1 c. à soupe de gros sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 579 kcal / 2422 kJ
- Protein
- 16.2 g
- Tuk
- 13.7 g
- Sacharidy
- 104.1 g
- Vláknina
- 6.1 g
Alternativní recepty
Focaccia au romarin
2 Std. 20 Min
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Focaccia croquante
3 Std.
Focaccia aux olives
3 Std.
Focaccia au thym
3 Std.
Focaccia à la crème de fromage
Keine Bewertungen
Focaccia aux olives
2 Std.
Focaccia au thym et huile d'olive
1 Std. 55 Min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2 Std. 45 Min
Focaccia à l'oignon
3 Std. 15 Min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min