Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de pommes de terre, épluchées et coupées en morceaux (2-3 cm env.)
- 250 g d'eau
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 350 g de farine de blé
- 150 g de semoule de blé dur fine
- 1 c. à café de sel
- 2 gousses d'ail (volitelně)
- 20 tomates cerise, coupées en deux
- 1 pincée d'origan déshydraté
- 1 c. à soupe de gros sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 104.1 g
- Tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 6.1 g
Alternativní recepty
Focaccia croustillante
1 godz. 55 min
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Pains à l'aneth et à la feta
1h 30 min
Focaccia à la crème de fromage
Žádné hodnocení
Focaccia croquante
3h
Focaccias aux herbes
3h 45min
Pain ciabatta
3h 45min
Focaccia au thym
3h
Fougasse au romarin
3u. 25min
Focaccia aux olives
3h
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 godz. 50 min