Focaccia apulienne

Focaccia apulienne

4.5 28 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 40min.
4 portions

Suroviny

  • 150 g de pommes de terre épluchées et coupées en morceaux (2-3 cm env.)
  • 250 g d'eau
  • 25 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 350 g de farine de blé
  • 150 g de semoule de blé dur fine
  • 1 c. à café de sel
  • 2 gousses d'ail (volitelně)
  • 20 tomates cerise coupées en deux
  • 1 pincée d'origan déshydraté
  • 1 c. à soupe de gros sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 16.2 g
Kalorie 2422 kJ / 579 kcal
Tuk 13.7 g
Vláknina 6.1 g
Sacharidy 104.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...