Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'oignons nouveaux, coupés en morceaux
- 30 g d'échalotes
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 pomme, type reinette, épluchée et détaillée en cubes (1 cm)
- 5 brins de thym frais, effeuillés, les feuilles lavées et séchées
- 2 pincée de sel
- 280 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1581 kJ / 378 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 67.7 g
- Tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Focaccia aux oignons
2h 15min
Focaccia apulienne
2h 40min
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
Focaccias aux herbes
3h 45min
Focaccia aux olives
3 Std.
Focaccia au thym et huile d'olive
1 Std. 55 Min
Focaccia croquante
3 Std.
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Mini focaccias à l'origan
3 godz. 40 min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min