Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La persillade
- 3 échalotes (70-80 g env.)
- 1 bouquet de persil frais
- 4 gousses d'ail
- 70 g d'huile d'olive
La focaccia
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de semoule de blé dur fine
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1763 kJ / 417 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Mini focaccias à l'origan
3h 40min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 25 min
Baguette roulée aux graines
2h 35min
Focaccia aux céréales
2 Std.
Focaccia aux olives
3h
Focaccia au thym
3h
Focaccia à la crème de fromage
Žádné hodnocení
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Focaccia apulienne
2sa 40 dk
Dip aux haricots noirs
25min
Pain libanais épicé
3h 30min
Fougasse au romarin
3h 25min