Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La persillade
- 3 échalotes (70-80 g env.)
- 1 bouquet de persil frais
- 4 gousses d'ail
- 70 g d'huile d'olive
La focaccia
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de semoule de blé dur fine
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1763 kJ / 417 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Pain libanais épicé
3 godz. 30 min
Pain aux pois chiches et dip au curry de légumes
1h
Pains de seigle plat
1 godz. 30 min
Pains à l'aneth et à la feta
1 godz. 30 min
Pain à la châtaigne
2hod. 55min
Focaccia croquante
3h
Pain aux châtaignes
3 Std. 45 Min
Focaccia au thym
3h
Fougasse au romarin
3 godz. 25 min
Focaccia apulienne
2 godz. 40 min
Focaccia aux olives
3h
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min