Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 35 capsules de cardamome, égrainées (voir "Conseil(s)")
- 250 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 110 g de sucre en poudre
-
500
g de farine de blé semi-complet, et un peu pour fariner
nebo 500 g de farine de blé bise (T 80), et un peu pour fariner - 2 œufs
- 2 c. à café de sel, et 1 pincée pour la dorure
- 195 g de beurre doux, froid et coupé en petits morceaux
- 100 g de cassonade
- 50 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 917 kJ / 219 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Christmas puddings
7 Std.
Pain aux algues
2 Std. 45 Min
Scones
25min
Nonnettes au cassis
1 Std. 40 Min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Kringle (Estonie)
2h 40min
Paximadi (pain biscotte crétois)
9h
Scones au son d'avoine
35min
Vanille Kipferl
35min
Pain de Gênes
1h
Scones anglais
30min