Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 370 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Saure Sahne
- 70 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- ½ TL Backpulver
- 2 Prise Salz
- 1 Ei, getrennt
- 2 EL Hagelzucker
- 120 g Pflaumenmus
- 600 g Pflaumen, halbiert, entsteint
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1761 kJ / 420 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stachelbeer-Streuseltaler
1h 45min
Rhabarber-Streuselkuchen
2h
Brombeer-Kuchen
2h
Rhabarber-Mandel-Torte
4h 30 min
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4h
Apfel-Walnuss-Kuchen
1h 30min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1h 20 min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30 min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2h 30 min
Apfelkuchen satt
1h 30min
Zwetschgenkuchen
2h
Apfel-Streuselkuchen
1h 30min