
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 100 g Zucker
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 130 g Butter weich, in Stücken
- ½ TL Salz
- 1 Ei
Belag und Fertigstellung
- 1750 g Zwetschgen
- 50 g Zucker
- ½ TL Zimt
- 25 g Pistazien, gesalzen geröstet
- 300 g Kirschnektar
- 1 Pck. Tortenguss, weiß
- 7 Feigen reif (à 40 g), gesechstelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 255 kcal / 1068 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Johannisbeer-Schnitte
2hod. 30min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2hod. 30min
Gestürzter Apfelkuchen
1hod. 30min
Mandel-Exoten-Kuchen
50min
Pfirsich-Tarte mit Schmand
3hod.
Profiteroles-Erdbeer-Torte
12hod.
Pflaumen-Quark-Stollen
12hod.
Amarettini-Parfait
5hod. 50min
Apfel-Wein-Tarte
3hod.
Rüblitorte
4hod. 10min
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4hod.
Aprikosen-Bienenstich
5hod.