Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 100 g Zucker
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 130 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Salz
- 1 Ei
Belag und Fertigstellung
- 1750 g Zwetschgen
- 50 g Zucker
- ½ TL Zimt
- 25 g Pistazien, gesalzen, geröstet
- 300 g Kirschnektar
- 1 Pck. Tortenguss, weiß
- 7 Feigen, reif (à 40 g), gesechstelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1068 kJ / 255 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aprikosen-Tarte
4h
Apfelkuchen mit Guss
1 godz. 20 min
Feigen-Charlotte
3h 40min
Apfel-Nuss-Torte
4h 30min
Nusstarte mit Aprikosen
1h
Birnenkuchen alla Toscana
3sa 20 dk
Blaubeer-Biskuitrolle
5h
Pflaumen-Plunder-Teilchen
2h
Birnen-Mürbeteig-Strudel
3h 15min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2u. 5min
Badische Apfeltorte
1h 40min
Gedeckter Apfelkuchen
8 godz.