
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schlemmerfilet
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Parmesan in Stücken
- ½ Bund Petersilie ohne Stiele
- 1 Stängel Dill abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Paniermehl
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 400 g Fischfilets TK (z.B. Seelachs oder Kabeljau)
Tomatenreis und Fertigstellung
- 1 Zwiebel halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Olivenöl
- 450 g Wasser
- 250 g Reis, parboiled
- 1 TL Salz
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 4 Basilikumblätter, frisch zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 617 kcal / 2584 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 59 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45min
Fisch mit Kräuter-Käse-Kruste
1hod. 15min
Seelachs-Tomaten-Filet mit Kartoffel-Fenchel-Stampf
50min
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse à la Creme mit Stremellachs
45min
Seelachs Caprese mit Olivennudeln
40min
Lachs mit Bröselkruste
45min
Schwäbische Lasagne
45min
Spinatknödel mit Tomatensauce
50min
Lachs-Sauce zu Nudeln
30min
Lachs mit Gemüse-Käse-Topping und Reis
1hod.
Lachs-Sahne-Gratin
1hod.
Möhren-Erbsen-Gemüse
35min