Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schlemmerfilet
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Stängel Dill, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Paniermehl
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 400 g Fischfilets, TK (z.B. Seelachs oder Kabeljau)
Tomatenreis und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Olivenöl
- 450 g Wasser
- 250 g Reis, parboiled
- 1 TL Salz
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 4 Basilikumblätter, frisch, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2584 kJ / 617 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Family-Topf
35 min
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45 min
Schwäbische Lasagne
45 min
Gefüllte Zucchini mit Tomatensauce und Reis
40 min
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse à la Creme mit Stremellachs
45 min
Hähnchen mit Spätzle und Tomaten-Sahnesauce
40 min
Spinatknödel mit Tomatensauce
50 min
Schupfnudel-Bratwurst-Auflauf
1h 20 min
Lachs mit Gemüse-Käse-Topping und Reis
1h
Spinat-Kabeljau-Farfalle
50 min
Seelachs Caprese mit Olivennudeln
40 min
Möhren-Erbsen-Gemüse
35 min