Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Rosenkohl, geputzt, halbiert
- ¾ TL Salz
- Pfeffer zum Würzen
- 300 g Kabanossi, in Scheiben (5 mm)
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1300 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¾ TL Chiliflocken
- 300 g Penne Rigate (z.B. von Barilla, Garzeit ca. 11 Min.)
- 200 g Frischkäse (z. B. Brunch Paprika-Peperoni)
- 1 TL Speisestärke
- 20 g Ajvar, scharf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3365 kJ / 805 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 10.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3 Std.
Family-Topf
35 min
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Ofentortellini
45min
Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
50min
Meatball-Mafalde
45min
Nudelgratin mit Kraut und Würstchen
1h 10min
Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen
30min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1h
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1 Std. 20 Min
Gyros mit Ofendrillingen und Paprikasauce
30min
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50min