Pikante Pasta mit Kabanossi und Rosenkohl
TM6 TM5

Pikante Pasta mit Kabanossi und Rosenkohl

4.2 (2.5K hodnocení)

Suroviny

  • 500 g Rosenkohl, geputzt, halbiert
  • ¾ TL Salz
  • Pfeffer zum Würzen
  • 300 g Kabanossi, in Scheiben (5 mm)
  • 150 g rote Zwiebeln, halbiert
  • 2 Knoblauchzehen
  • 1300 g Wasser
  • 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • ¾ TL Chiliflocken
  • 300 g Penne Rigate (z.B. von Barilla, Garzeit ca. 11 Min.)
  • 200 g Frischkäse (z. B. Brunch Paprika-Peperoni)
  • 1 TL Speisestärke
  • 20 g Ajvar, scharf

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
3365 kJ / 805 kcal
Protein
39 g
Sacharidy
64 g
Tuk
41 g
Vláknina
10.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty