Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů koriandrových lístků
- 140 gramů cibule, na čtvrtky
- 3 stroužky česneku
- 1000 gramů jehněčího mletého masa, rozděleného na kousky
- 40 gramů rajčatového protlaku
- 1 polévková lžíce medu
- ½ čajové lžičky máty, sušené, nasekané
- 3 čajové lžičky pasty harissa
- 2 čajové lžičky mořské soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 907 kJ / 217 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 16.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rybí rolky s houbovou náplní
Žádné hodnocení
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
Žádné hodnocení
Pečený losos s miso a korejskou chilli pastou
Žádné hodnocení
Pak choi s houbami
15 Min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Žádné hodnocení
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30 Min
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30 Min
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Žádné hodnocení
Ryba po řecku
35 Min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 Min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 Min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 Min