Zařízení & příslušenství
Jehněčí kofty
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
12 kusů
Suroviny
-
15 gramů koriandrových lístků
-
140 gramů cibule na čtvrtky
-
3 stroužky česneku
-
1000 gramů jehněčího mletého masa rozděleného na kousky
-
40 gramů rajčatového protlaku
-
1 polévková lžíce medu
-
½ čajové lžičky máty, sušené, nasekané
-
3 čajové lžičky pasty harissa
-
2 čajové lžičky mořské soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
14.5 g
Kalorie
907 kJ /
217 kcal
Tuk
16.4 g
Sacharidy
2.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Paleo
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Obrácený koláč s ananasem a kandovanými třešněmi
Nu există evaluări
Spirulinová rýže s černými fazolemi a špenátem
Nu există evaluări
Pomalu vařené ossobuco se šafránovým rizotem
4h 30 min.
Kuskus s jehněčím a zeleninou
Nu există evaluări
Bento box s pandami
1h
Chobotnice s cuketovým krémem
Nu există evaluări
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1h 20 min.
Bramborové šišky s medvědím česnekem
1h 20 min.
Asijská risottata s nudlemi a zeleninou
30 min.
Krémový dip z fety
5 min.
Věnec s olivami, slaninou a čedarem bez lepku
1h 10 min.
Risottata mafaldine s krémovou houbovo-rajčatovou omáčkou
30 min.