Zařízení & příslušenství
Jehněčí kofty
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
12 kusů
Suroviny
-
15 gramů koriandrových lístků
-
140 gramů cibule na čtvrtky
-
3 stroužky česneku
-
1000 gramů jehněčího mletého masa rozděleného na kousky
-
40 gramů rajčatového protlaku
-
1 polévková lžíce medu
-
½ čajové lžičky máty, sušené, nasekané
-
3 čajové lžičky pasty harissa
-
2 čajové lžičky mořské soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
14.5 g
Kalorie
907 kJ /
217 kcal
Tuk
16.4 g
Sacharidy
2.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Paleo
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí steaky v papilotě
40min.
Veganské croissanty s pomerančovou kůrou
3hod. 20min.
Chobotnice s cuketovým krémem
Žádné hodnocení
Veganské sýrové fondue
Žádné hodnocení
Pisco sour (citrónový koktejl)
10min.
Cuketové věžičky s orientální jehněčí náplní
1hod. 30min.
Klasický bratwurst
3hod. 30min.
Rýžový snack se sladkou chilli omáčkou
Žádné hodnocení
Čokoládový quinoa dort s polevou z arašídového másla
2hod. 10min.
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min.
Datlovo-ořechové kuličky
20min.
Čokoládový RAW dort s banány
1hod. 20min.