Zařízení & příslušenství
Rivani (pomerančový krupicový dezert)
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
6 kousků
Suroviny
-
6 pomerančů nejlépe bio
-
250 gramů řepkového oleje250 gramů olivového oleje
-
5 vajec
-
120 gramů hladká mouka
-
350 gramů krupice
-
450 gramů cukru
-
3 čajové lžičky kypřicího prášku s vinným kamenem
-
50 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
14.7 g
Kalorie
4465 kJ /
1066 kcal
Tuk
47.7 g
Vláknina
6.5 g
Sacharidy
141.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
V Řecku
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Fermentovaná mrkev
60hod. 30min.
Bílá chai horká čokoláda
20min.
Pistáciové makronky s pistáciovou ganache
2hod. 30min.
Vanilkovo-avokádová zmrzlina
12hod.
Vanilkové dortíky s malinovým džemem
1hod.
Špaldová kaše s mrkví a zázvorem
15min.
Simnel dort s 11 apoštoly
3hod.
Grilovaná ryba a mořské plody s pepřovo-mandlovou omáčkou a bazalkovo-jogurtovým dipem
Žádné hodnocení
Kávová omáčka
35min.
Asijská risottata s nudlemi a zeleninou
30min.
Kaštanové pyré
15min.
Kokosový krém
5min.