Zařízení & příslušenství
Rivani (pomerančový krupicový dezert)
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
6 kousků
Suroviny
-
6 pomerančů nejlépe bio
-
250 gramů řepkového oleje250 gramů olivového oleje
-
5 vajec
-
120 gramů hladká mouka
-
350 gramů krupice
-
450 gramů cukru
-
3 čajové lžičky kypřicího prášku s vinným kamenem
-
50 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
14.7 g
Kalorie
4465 kJ /
1066 kcal
Tuk
47.7 g
Vláknina
6.5 g
Sacharidy
141.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
V Řecku
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mandarinkový milkshake
5min.
Mátová marináda se sirupem z granátového jablka
5min.
Hrášek do polévky
1hod.
Dort s vaječným likérem
13hod. 15min.
Studený rajčatový krém s bazalkou
5min.
Hruškový kompot s lískovými oříšky
25min.
Polentové koláčky (bez lepku)
1hod.
Želé z mandlového mléka s ovocným přelivem
4hod. 55min.
Kukuřičná kaše a cibulová marmeláda
1hod. 20min.
Mléčná rýže s rumem a skořicí
3hod.
Napa Kimchi
15hod.
Arašídové cookies na druhou
30min.