Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di farro integrale
- 35 g di lievito madre essiccato
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di semi di zucca
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 9393 kJ / 2245 kcal
- Protein
- 97 g
- Sacharidy
- 269 g
- Tuk
- 82.2 g
- Vláknina
- 54.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane rustico ai semi
1 godz. 30 min
Pane integrale al vapore
2h
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Pane di avena con semi di zucca
3 godz. 50 min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pane ai cereali con i semi
3ωρ. 10 λεπτ.
Pane di segale
3 godz. 20 min