Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di farro integrale
- 35 g di lievito madre essiccato
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di semi di zucca
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 9393 kJ / 2245 kcal
- Protein
- 97 g
- Sacharidy
- 269 g
- Tuk
- 82.2 g
- Vláknina
- 54.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane integrale al vapore
2j
Pane rustico ai semi
1j 30 menit
Pane all'orzo
2h 45 min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane di segale
3h 20 min
Pane di avena con semi di zucca
3j 50 menit
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10 min
Pane ai semi misti
5 godz. 20 min
Pane di grano saraceno
2h 35 min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min
Pizza alla farina di farro
2j 10 menit