Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di vino passito
- 100 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 90 g di tuorli d'uovo (6 tuorli circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 832.5 kJ / 199 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 29.1 g
- Tuk
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Minestra di castagne
1h 40min
Zabaione allo spumante
15 Min
Zabaione al liquore d'arancia
15 Min
Zabaione
15 Min
Zabaione (TM6)
15 Min
Risotto timo e toma
35min
Zabaione al limone
15 Min
Polenta al formaggio
1 Std.
Fonduta
8h 20min
Bonèt
2h
Bagna cauda
35min