Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di vino passito
- 100 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 90 g di tuorli d'uovo (6 tuorli circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 832.5 kJ / 199 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 29.1 g
- Tuk
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta al formaggio
1 Std.
Zabaione al liquore d'arancia
15 min
Crema inglese
15 min
Zabaione
15 min
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Budino di semolino
3h 5min
Pere al vino con crema inglese
4h 30min
Irish Coffee
10min
Semolino dolce
1 Std.
Fonduta svizzera
20 min
Fonduta
8 godz. 20 min
Zabaione (TM6)
15 min