
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di vino passito
- 100 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 90 g di tuorli d'uovo (6 tuorli circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 199 kcal / 832.5 kJ
- Protein
- 3.6 g
- Tuk
- 6.1 g
- Sacharidy
- 29.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Zabaione (TM6)
15min
Zabaione
15min
Bavarese alla liquirizia
5hod. 15min
Pesche al forno ricoperte di meringa
45min
Pere al vino rosso
3hod. 20min
Martin sec al Barolo
4hod. 30min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1hod. 40min
Zabaione allo spumante
15min
Crema di Cogne
15min
Mini bonet
2hod.
Bonèt
2hod.