Pere al vino rosso

Pere al vino rosso

4.6 18 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 20min.
6 porzioni

Suroviny

  • 500 g di vino rosso tipo Beaujolais o Dolcetto
  • 100 g zucchero
  • 1 cucchiaino di miele
  • 2 stecche di cannella (circa 5 g)
  • 3 chiodi di garofano
  • 800 g di pere sbucciate, in quarti e private del torsolo

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 1 g
Kalorie 853 kJ / 204 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 3.7 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...