Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di vino rosso, tipo Beaujolais o Dolcetto
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di miele
- 2 stecche di cannella (circa 5 g)
- 3 chiodi di garofano
- 800 g di pere, sbucciate, in quarti e private del torsolo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa verde "Bagnet"
15 menit
Zabaione
15 menit
Bagna cauda
35min
Polenta
1 godz.
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.
Minestra di castagne
1 Std. 40 Min
Zabaione caldo al passito
15 menit
Martin sec al Barolo
4小时 30 分钟
Cappon magro
4小时 30 分钟
Pere al vino rosso
3h 20min
Budino cioccolato e amaretti
2h 55 min
Bonèt
2h