Pere al vino rosso

Pere al vino rosso

4.6 15 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 3hod. 20min
6 porzioni

Suroviny

  • di vino rosso tipo Beaujolais o Dolcetto
    500 g
  • di zucchero
    100 g
  • di miele
    1 cucchiaino
  • stecche di cannella (circa 5 g)
    2
  • chiodi di garofano
    3
  • di pere sbucciate, in quarti e private del torsolo
    800 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 204 kcal / 853 kJ
Protein 1 g
Tuk 0 g
Sacharidy 36 g
Vláknina 3.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...