Torta di zucca con farina di farro

Torta di zucca con farina di farro

4.6 33 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 55min.
12 porzioni

Suroviny

  • 300 g di chicchi di farro "spelta"
  • 250 g di polpa di zucca a dadini (1x1 cm)
  • 5 uova
  • 250 g di zucchero di canna
  • 1 cucchiaio di cannella in polvere
  • 120 g di olio di oliva
  • 2 cucchiaini di lievito in polvere per dolci
  • 100 g di gherigli di noci

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 7.2 g
Kalorie 1437 kJ / 344 kcal
Tuk 18.6 g
Vláknina 4.8 g
Sacharidy 36.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...