Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto in polvere -
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 200 g di farina di forza (manitoba)
- 200 g di farina di farro
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 450 g di radicchio rosso di Verona a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di sale, a piacere
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Taleggio senza crosta, a pezzi
- 10 - 15 di noci sgusciate
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3sa 40 dk
Torta di zucca con farina di farro
55 Min
Pizza al salmone
1h 15min
Focaccia alla farina di farro
2h 30min
Focaccia ai cereali
2 Std. 5 Min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2 Std. 10 Min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4小时
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3h 10min
Focaccia al farro farcita
3h 45 phút
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5sa 30 dk
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min