Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto in polvere -
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 200 g di farina di forza (manitoba)
- 200 g di farina di farro
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 450 g di radicchio rosso di Verona a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di sale, a piacere
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Taleggio senza crosta, a pezzi
- 10 - 15 di noci sgusciate
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Focaccia alla farina di farro
2 Std. 30 Min
Focaccia al farro farcita
3 Std. 45 Min
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Pizza bianca alla ligure
1h 45 min.
Torta di farro al cacao e pere (vegan)
1 Std.
Torta integrale di mele
45 Min
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5 Std. 30 Min
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Pizza alle tre farine
1h 55min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4 Std.
Torta di carote e nocciole alla farina di farro
1 Std.