Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto in polvere -
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 200 g di farina di forza (manitoba)
- 200 g di farina di farro
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 450 g di radicchio rosso di Verona a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di sale, a piacere
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Taleggio senza crosta, a pezzi
- 10 - 15 di noci sgusciate
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3h 10min
Focaccia alla farina di farro
2h 30min
Grissini di farro integrali
3h
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
3h 10min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Focaccia al farro farcita
3 godz. 45 min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 Std.
Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole
4 Std.
Biscotti rustici, farro cioccolato e cannella
40 min
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min