
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di farro
- 100 g di grano saraceno
- 500 g di acqua + q.b.
- 50 g di aceto di mele
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 80 g di semi di sesamo
- 80 g di semi di lino
- 80 g di semi di girasole
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 391 kcal / 1636 kJ
- Protein
- 15.2 g
- Tuk
- 15.4 g
- Sacharidy
- 47.8 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Treccia di grano saraceno alle noci
5hod. 10min
Pane multicereali
17hod. 30min
Pane integrale al vapore
2hod.
Pane integrale in cassetta
4hod.
Pane di segale
3hod. 20min
Pane all'orzo
2hod. 45min
Panini alle erbe
3hod. 5min
Pane di avena con semi di zucca
3hod. 50min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3hod. 40min
Mezzaluna di pane al farro
3hod.
Pane ai cereali con i semi
3hod. 10min
Pane integrale ai semi vari
4hod. 10min