Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 克 鯖魚, 去頭尾、切段(約5公分)
- 3 顆 蒜頭
- 20 克 薑, 切片
- 1 大匙 醬油
-
1
大匙 豆瓣醬
nebo 1 辣豆瓣醬 - 1 大匙 味噌
- 1 大匙 米酒
- 1 茶匙 糖
- 250 克 水
- ½ 枝 蔥, 切蔥花
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1018 kJ / 243 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 0.7 g