豆瓣味噌鯖魚煮

豆瓣味噌鯖魚煮

3.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 鯖魚 去頭尾、切段(約5公分)
    400 克
  • 蒜頭
    3 顆
  • 切片
    20 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 豆瓣醬
    1 大匙
    1 辣豆瓣醬
  • 味噌
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 250 克
  • 切蔥花
    ½ 枝

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 20.5 g
Kalorie 1018 kJ / 243 kcal
Tuk 14.5 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 8.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...