Zařízení & příslušenství
豆瓣味噌鯖魚煮
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
鯖魚 去頭尾、切段(約5公分)400 克
-
蒜頭3 顆
-
薑 切片20 克
-
醬油1 大匙
-
1 辣豆瓣醬豆瓣醬1 大匙
-
味噌1 大匙
-
米酒1 大匙
-
糖1 茶匙
-
水250 克
-
蔥 切蔥花½ 枝
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20.5 g
Kalorie
1018 kJ /
243 kcal
Tuk
14.5 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
8.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
元氣便當菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan