豆瓣味噌鯖魚煮
TM5 TM6

豆瓣味噌鯖魚煮

3.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 400 克 鯖魚, 去頭尾、切段(約5公分)
  • 3 顆 蒜頭
  • 20 克 薑, 切片
  • 1 大匙 醬油
  • 1 大匙 豆瓣醬
    nebo 1 辣豆瓣醬
  • 1 大匙 味噌
  • 1 大匙 米酒
  • 1 茶匙 糖
  • 250 克 水
  • ½ 枝 蔥, 切蔥花

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1018 kJ / 243 kcal
Protein
20.5 g
Sacharidy
8.8 g
Tuk
14.5 g
Vláknina
0.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty