Zařízení & příslušenství
金銀蒜蒸絲瓜
Příprava 5min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
絲瓜 去皮,切塊(約3公分)350 克
-
蒜頭40 克
-
糖1 茶匙
-
魚露1 ½ 大匙
-
油1 ½ 大匙
-
水500 克
-
枸杞 以熱水浸泡1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5 g
Kalorie
528 kJ /
130 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
媽媽的快手料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan