金銀蒜蒸絲瓜

金銀蒜蒸絲瓜

4.5 4 rating
Příprava 5min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • 絲瓜 去皮,切塊(約3公分)
    350 克
  • 蒜頭
    40 克
  • 1 茶匙
  • 魚露
    1 ½ 大匙
  • 1 ½ 大匙
  • 500 克
  • 枸杞 以熱水浸泡
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 5 g
Kalorie 528 kJ / 130 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...