金銀蒜蒸絲瓜
TM5 TM6

金銀蒜蒸絲瓜

4.5 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 350 克 絲瓜 ,去皮,切塊(約3公分)
  • 40 克 蒜頭
  • 1 茶匙 糖
  • 1 ½ 大匙 魚露
  • 1 ½ 大匙 油
  • 500 克 水
  • 1 茶匙 枸杞 ,以熱水浸泡

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
528 kJ / 130 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
18 g
Tuk
7 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty