Zařízení & příslušenství
麻油冷漬鮮菇
Příprava 5min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
鴻喜菇 去根部、剝散150 克
-
新鮮蠔菇 去根部100 克
-
新鮮香菇 切片100 克
-
枸杞10 克
-
蒜頭 切片50 克
-
黑麻油10 克
-
香油5 克
-
味醂1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
醬油 (日式醬油)1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
6.5 g
Kalorie
663 kJ /
159 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
21.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
30分鐘料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan