Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Frolla
- 200 g di zucchero
- ½ arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 2 uova
- 2 tuorli
- 250 g di burro freddo a pezzi
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 500 g di grano cotto per pastiera
- 200 g di latte
- 40 g di burro + q.b.
- 1 cucchiaino di acqua millefiori (fior d'arancio)
- 300 g di zucchero
- 6 uova
- 80 g di scorza di arancia candita a pezzi
- 500 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2129 kJ / 509 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 67.7 g
- Tuk
- 22.9 g
Alternativní recepty
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Struffoli
1h
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Babà analcolico alle fragole
3h 30min
Piccole pastiere
2h
Pastiera
15 godz.
Roccocò
2h
Pizza di scarola
3h 30min
Torta caprese di Luca Montersino
1h 25min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Torta Babà napoletana
8h