
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Frolla
- 200 g di zucchero
- ½ arancia la scorza (senza la parte bianca)
- 2 uova
- 2 tuorli
- 250 g di burro freddo a pezzi
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 500 g di grano cotto per pastiera
- 200 g di latte
- 40 g di burro + q.b.
- 1 cucchiaino di acqua millefiori (fior d'arancio)
- 300 g di zucchero
- 6 uova
- 80 g di scorza di arancia candita a pezzi
- 500 g di ricotta di pecora ben scolata dal siero
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 509 kcal / 2129 kJ
- Protein
- 12.2 g
- Tuk
- 22.9 g
- Sacharidy
- 67.7 g
Alternativní recepty
Casatiello dolce (con lievito madre)
19hod.
Struffoli di Natale (TM6)
1hod.
Roccocò
2hod.
Struffoli
1hod.
Pastiera
15hod.
Casatiello sugna e pepe
2hod. 30min
Sfogliatelle frolle
2hod. 30min
Torta caprese di Luca Montersino
1hod. 25min
Pizza di scarola
3hod. 30min
Migliaccio
1hod. 30min
Torta Babà napoletana
8hod.
Torta caprese
1hod. 25min