Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Frolla
- 200 g di zucchero
- ½ arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 2 uova
- 2 tuorli
- 250 g di burro freddo a pezzi
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 500 g di grano cotto per pastiera
- 200 g di latte
- 40 g di burro + q.b.
- 1 cucchiaino di acqua millefiori (fior d'arancio)
- 300 g di zucchero
- 6 uova
- 80 g di scorza di arancia candita a pezzi
- 500 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2129 kJ / 509 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 67.7 g
- Tuk
- 22.9 g
Alternativní recepty
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Sfogliatelle frolle
2 godz. 30 min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Struffoli
1 Std.
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Roccocò
2 Std.
Struffoli di Natale (TM6)
1 Std.
Pastiera
15 Std.
Torta Babà napoletana
8 Std.
Tortano speck e fontina
2 Std.
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h