Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di zucchero + q.b
- 50 g di latte
- 25 g di lievito di birra fresco
- 70 g di burro morbido, a pezzi
- 320 g di patate, lessate e schiacciate
- 250 g di farina tipo 00
- 250 g di farina manitoba
- 2 uova medie
- 1000 g olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Castagnole (Cecamarini)
1h 5min
Ciambelle salate farcite
4h 5 min
Chiacchiere
1h 35min
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1h 50 min.
Castagnole
1h 20min
Cono graffa
1h
Bomboloni salati
3h 20min
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min.
Bignè con crema pasticcera
3 Std.