Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di zucchero + q.b
- 50 g di latte
- 25 g di lievito di birra fresco
- 70 g di burro morbido, a pezzi
- 320 g di patate, lessate e schiacciate
- 250 g di farina tipo 00
- 250 g di farina manitoba
- 2 uova medie
- 1000 g olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Pan di Spagna
1h 50min
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Castagnole
1h 20min
Bomboloni al forno
3 Std. 35 Min
Pan di Spagna
1h
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4 Std. 45 Min
Castagnole ripiene
14h
Cornetto gigante
6hod.
Ravioli dolci fritti
1h
Pizzette fritte
1h 55min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min