Chiffon cake al limone

Chiffon cake al limone

4.7 147 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
15 fette

Suroviny

Torta
  • 6 uova
  • 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
  • 1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
  • 300 g di farina tipo 00
  • 300 g di zucchero
  • 1 pizzico di sale
  • 120 g di olio di semi di girasole
  • 170 g di acqua
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Copertura
  • 200 g di zucchero
  • 1 albume (35 g circa)
  • 10 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Protein 5.1 g
Kalorie 1320 kJ / 315 kcal
Tuk 9.9 g
Vláknina 0.6 g
Sacharidy 51.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...