Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 300 g di cioccolato al latte a pezzi
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- 400 g di crema gianduia spalmabile (o alle nocciole)
- 250 g di nocciole tostate intere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3017 kJ / 721 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 58.9 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 4.5 g
Alternativní recepty
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Lanterna di frolla
1 godz. 30 min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Roccocò
2小时
Struffoli
1h
Taralli sugna e pepe
4小时
Pastiera napoletana
15 Std.
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min
Torta Babà napoletana
8h