Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 300 g di cioccolato al latte a pezzi
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- 400 g di crema gianduia spalmabile (o alle nocciole)
- 250 g di nocciole tostate intere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3017 kJ / 721 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 58.9 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 4.5 g
Alternativní recepty
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Taralli sugna e pepe
4h
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Roccocò
2h
Sfogliatelle frolle
2h 30 min
Cioccolatini alla nocciola
2h 20min
Tortano speck e fontina
2h
Panini napoletani
5h 20min
Migliaccio
1h 30min
Casatiello sugna e pepe
2h 30 min
Torta Babà napoletana
8h
Torta caprese
1h 25min