Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 1500 g d'eau
- 2 c. à café de gros sel
- 250 g de pâtes sèches, type farfalle
- ½ oignon rouge
- 25 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de tomates cerise, coupées en deux ou quatre
- 75 g de tomates confites, détaillées en dés
- 15 g d'olives, vertes ou noires, dénoyautées et émincées en rondelles
- 120 g de chorizo, émincé en fines rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1991 kJ / 476 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 22.5 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55 min
Salade bretonne
2h 15min
Salade au bacon et à la pomme
20 min
Salade de pâtes au thon et aux olives
25 min
Salade strasbourgeoise
1h
Salade piémontaise
50 min
Salade de concombre, radis et poivrons
10min
Salade de farfalle à la grecque
25 min
Taboulé au poulet
30 min
Salade mexicaine
2h 15min
Salade de pâtes italienne
35 min
Salade d'hiver
35 min