Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de beaufort
- 30 g de beurre
-
200
g de girolles surgelées
nebo 200 g de girolles en bocal - 400 g de lait
- 400 g d'eau
- 300 g de crozets
- du sel
- 150 g de jambon fumé en lanières
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1609 kJ / 385 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Gnocchis à la carbonara
15 Min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 Min
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
25 Min
Gratin de crozets au jambon
1 Std.
Croziflette
1 Std. 25 Min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 Min
Risotto crémeux au camembert
35 Min