Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de beaufort
- 30 g de beurre
-
200
g de girolles surgelées
nebo 200 g de girolles en bocal - 400 g de lait
- 400 g d'eau
- 300 g de crozets
- du sel
- 150 g de jambon fumé en lanières
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1609 kJ / 385 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 godz. 15 min
Gnocchis à la carbonara
15 min
Gnocchi à l'amatriciana
25 Min
Gnocchi au brocoli et bleu
40 min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 godz. 10 min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13 godz. 30 min
Risotto crémeux au camembert
35min
Gratin de crozets au jambon
1 godz.
Croziflette
1h 25min