Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 100 g di latte
- 120 g di acqua
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
Ripieno
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di pomodori secchi
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 600 g di bocconcini di carne di agnello
- 300 g di cuori di carciofo a spicchi
- 250 g di patate a tocchetti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3598 kJ / 860 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Sacharidy
- 92 g
- Tuk
- 36.8 g
- Vláknina
- 7.3 g
Alternativní recepty
Polenta sarda
1 Std. 30 Min
Minestra di fregola con le anguille
2 Std.
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 min
Pardulas
8h 40min
Zeppole sarde
3h
Torrone alle mandorle
3 Std. 20 Min
Papassini sardi
8 Std. 45 Min
Pabassinas di Mongongiori
1 Std. 30 Min
Agnello al vino
40 Min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 godz. 30 min
Seadas
1h 5min
Malloreddus alla campidanese
3h