
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 100 g di latte
- 120 g di acqua
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
Ripieno
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di pomodori secchi
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 600 g di bocconcini di carne di agnello
- 300 g di cuori di carciofo a spicchi
- 250 g di patate a tocchetti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 860 kcal / 3598 kJ
- Protein
- 40.3 g
- Tuk
- 36.8 g
- Sacharidy
- 92 g
- Vláknina
- 7.3 g
Alternativní recepty
Seadas
1hod. 5min
Tiliccas sarde
2hod. 20min
Minestra di fregola con le anguille
2hod.
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30min
Papassini sardi
8hod. 45min
Favata sarda
1hod.
Pardulas
8hod. 40min
Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga)
3hod.
Ravioli sardi (Culurgiones)
2hod. 30min
Bianchini sardi
2hod.
Zeppole sarde
3hod.
Malloreddus alla campidanese
3hod.