Panada sarda

Panada sarda

2.9 21 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 2hod. 55min
5 porzioni

Suroviny

Impasto
  • di latte
    100 g
  • di acqua
    120 g
  • di olio extravergine di oliva
    120 g
  • di farina tipo 0
    500 g
  • di sale
    10 g
Ripieno
  • spicchi di aglio
    2
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    2 rametti
  • di pomodori secchi
    30 g
  • di zafferano in polvere
    1 bustina
  • di bocconcini di carne di agnello
    600 g
  • di cuori di carciofo a spicchi
    300 g
  • di patate a tocchetti
    250 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 860 kcal / 3598 kJ
Protein 40.3 g
Tuk 36.8 g
Sacharidy 92 g
Vláknina 7.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...