Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 350 g di biscotti secchi al cacao
- 140 g di burro a pezzi
Pasta al pistacchio
- 100 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 10 g di olio di semi di arachidi
- 10 g di zucchero
Crema al pistacchio
- 30 g di latte
- 2 fogli di gelatina (6 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di zucchero
- 500 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
Gelatina al caffè
- 150 g di caffè espresso
- 1 foglio di gelatina (6 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
- 15 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1832 kJ / 438 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 37.6 g
- Tuk
- 28.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2j
Crostata mascarpone e gianduia
4h 20 min
Cheesecake alle arachidi salate
3h 30min
Cheesecake ricotta e pere
4h 35min
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10sa 45 dk
Torta ricotta e pistacchio
8h
Crema Bimby ® al pistacchio
50 menit
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30min
Cheesecake cotta alle fragole
5h 10 min
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7 godz. 35 min
Cheesecake al cioccolato bianco
9 Std. 30 Min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3h 45min