Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 350 g di biscotti secchi al cacao
- 140 g di burro a pezzi
Pasta al pistacchio
- 100 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 10 g di olio di semi di arachidi
- 10 g di zucchero
Crema al pistacchio
- 30 g di latte
- 2 fogli di gelatina (6 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di zucchero
- 500 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
Gelatina al caffè
- 150 g di caffè espresso
- 1 foglio di gelatina (6 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
- 15 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1832 kJ / 438 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 37.6 g
- Tuk
- 28.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Cestini di crema al caffè
4 godz.
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10 Std. 45 Min
Cheesecake al cannolo siciliano
8 Std. 55 Min
Girelle allo zafferano con pesce spada
8h
Crostata al tiramisù
3 Std. 15 Min
Cheesecake al limone
5h 25min
Cheesecake al cioccolato bianco
9h 30min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 Std. 20 Min
Cheesecake cioccolato e caffè
2 godz. 40 min
Cheesecake ricotta e pere
4 godz. 35 min
Cheesecake cioccolato e nocciole
1 Std. 10 Min
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7 Std. 35 Min