Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 360 g di zucchero
- 200 g di mandorle pelate
- 1 ½ cucchiaino di estratto naturale di mandorle (opzionale)
- 1000 g di latte intero
- 50 g di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4929 kJ / 1177 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 121 g
- Tuk
- 61 g
- Vláknina
- 11 g
Alternativní recepty
Gelato al cioccolato bianco
10 Std. 20 Min
Gelato alla nocciola senza uova
10 Std. 20 Min
Gelato semplice alla nocciola
6h 30min
Gelato al cocco
10 Std. 20 Min
Gelato al cioccolato
12 godz.
Gelato fiordilatte senza lattosio
10 Std. 20 Min
Gelato al pistacchio senza uova
10 Std. 20 Min
Gelato al cioccolato senza uova e lattosio
10 Std. 20 Min
Gelato al gianduia
10 Std. 20 Min
Stracciatella
10 godz. 25 min
Gelato allo zabaione
10 Std. 20 Min
Gelato alla crema
10 godz. 15 min