Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 360 g di zucchero
- 200 g di mandorle pelate
- 1 ½ cucchiaino di estratto naturale di mandorle (opzionale)
- 1000 g di latte intero
- 50 g di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4929 kJ / 1177 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 121 g
- Tuk
- 61 g
- Vláknina
- 11 g
Alternativní recepty
Gelato al cioccolato
12h
Gelato al gianduia
10u. 20min
Gelato al pistacchio senza uova
10u. 20min
Gelato leggero alla stracciatella
10h 30min
Gelato al cioccolato bianco
10u. 20min
Gelato al torrone
10u. 20min
Gelato al cocco
10u. 20min
Stracciatella
10 godz. 25 min
Gelato alla nocciola senza uova
10u. 20min
Gelato semplice alla nocciola
6 Std. 30 Min
Gelato al cioccolato senza uova e lattosio
10u. 20min
Gelato al limone
8j 20 menit