Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 360 g di zucchero
- 200 g di mandorle pelate
- 1 ½ cucchiaino di estratto naturale di mandorle (opzionale)
- 1000 g di latte intero
- 50 g di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4929 kJ / 1177 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 121 g
- Tuk
- 61 g
- Vláknina
- 11 g
Alternativní recepty
Gelato al cioccolato
12h
Gelato ai frutti di bosco
12h 15 min
Gelato al gianduia
10u. 20min
Gelato allo yogurt
10u. 20min
Gelato semplice alla nocciola
6h 30min
Gelato al limone
8 Std. 20 Min
Gelato al pistacchio
10 Std. 35 Min
Gelato ai pinoli e caffè
8 Std. 30 Min
Gelato al cioccolato bianco
10u. 20min
Gelato al cocco
10u. 20min
Gelato alla nocciola senza uova
10u. 20min
Gelato al pistacchio senza uova
10u. 20min