Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Gouda, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 10 g Olivenöl
- 500 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 2 TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer, gemahlen
- 2 Msp. Muskat, gemahlen
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 30 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Kohlrabi (ca. 2 Stück)
- 40 g Weizenmehl
- 400 g Milch
- 200 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 4 Paradeiser, groß
- 6 Lasagneblätter
- 200 g Schinken, in Scheiben
- 2 - 3 EL Sonnenblumenkerne (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2018 kJ / 482 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1j 10 menit
Gemüse-Crumble
1h
Spargelauflauf
1 godz. 30 min
Wirsing italienisch mit Bandnudeln
50min
Kartoffel-Zwiebel-Gratin
1j 10 menit
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35 menit
Überbackene Cannelloni mit grüner Gemüsefüllung
1h 45min
Pikanter Hirseauflauf mit Rahmkohl
1h
Spinat-Schafskäse-Turm
1j 10 menit
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55 menit
Gemüse-Lasagne
2h
Kartoffel-Spinat-Pizza
1ωρ. 5 λεπτ.