Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 4 Paprika, gemischt rot und grün (ca. 700 g), in Stücken
- 20 g Öl
- 1 Dose geschälte Tomate (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 40 g Speisestärke
- 30 g Wasser
- 2 EL Koriander, gehackt, frisch oder getrocknet
Polentakruste
- 200 g Gouda, in Stücken
- 250 g Polenta (Maisgrieß)
- 25 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- ½ TL Salz
-
1
EL gekörnte Brühe
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 2 Eier
- 200 g Milch
- 20 g Öl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2330 kJ / 555 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Süßkartoffelschmarrn mit scharfem Dip
30 min
Bohnen-Strudel
1 Std. 10 Min
Gemüsegulasch mit gefüllten Couscousbällchen
45 min
Kartoffelpizza
1 Std. 10 Min
Gemüse-Crumble
1h
Pikanter Reisauflauf mit Gemüse und Mozzarella
1h 20 min
Grüne Nudeln mit Linsen-Curry
20 min
Linsen-Sahne-Nudeln
30 min
Gemüse-Fritatta mit Kresse
1h
Polenta mit Spinat und Käse
1h
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1h 20 min
Kartoffel-Spinat-Pizza
1h 5min