Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 EL Steinpilze, getrocknet
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Butterschmalz, etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Steinpilze, frisch, in Scheiben (ca. 7 mm)
- 1 ¾ - 2 TL Salz
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 4 Eier
- 120 g Weizenmehl, glatt
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 250 g Milch
- 350 g Paradeiser, in Stücken
- 70 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 ½ TL Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1716 kJ / 409 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 11 g
Alternativní recepty
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Karotten-Fenchel-Frittata mit Ricotta
30min
Buchweizen-Schmarren mit Tomatensalat
50min
Gefüllte Auberginen
1h
Pastinaken-Sesam-Suppe mit Couscousknöderln
1 Std. 10 Min
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1 Std. 25 Min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1h 45min
Auberginen mit Amaranthfüllung
40min
Gemüse-Fritatta mit Kresse
1h
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
55min
Polenta mit Spinat und Käse
1h
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2h 30min