Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 6 Knoblauchzehen
- 100 g gelbe Paprika, in Stücken
- 100 g rote Paprika, in Stücken
- 200 g Tomaten, frisch, geviertelt oder stückige Tomaten aus der Dose
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 60 g natives Olivenöl
- 1 Prise Safran (als Fäden oder gemahlen)
- 50 g Orangensaft
- 30 g Zitronensaft
- 900 g Wasser
- 350 g Vollkornreis
- 200 g Dicke Bohnen frisch oder TK, aufgetaut
- 200 g grüne Bohnen, in Stücken (3 cm)
- 200 g Kürbisfleisch, z.B. Hokkaido, in mundgerechten Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1536 kJ / 367 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.4 g
Alternativní recepty
Bunte Gemüsepaella
45 Min
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40min
Paella mit Bohnen
1h
Gewürzreis mit Studentenfutter und Spinat
40min
Fusilli mit Frühlingsgemüse
45 Min
Couscous mit Gemüse und Tomatensauce
45 Min
Nasi goreng
50 Min
Gemüsepfanne mit Zitrone und Honig
45 Min
Dinkel-Gemüse-Topf mit Sojawürstchen
1h 30min
Nudel-Porree-Topf
25min
Gemüsecurry mit Reis
1h
Gemüse-Curry mit Couscous
30min