Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 6 Knoblauchzehen
- 100 g gelbe Paprika, in Stücken
- 100 g rote Paprika, in Stücken
- 200 g Tomaten, frisch, geviertelt oder stückige Tomaten aus der Dose
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 60 g natives Olivenöl
- 1 Prise Safran (als Fäden oder gemahlen)
- 50 g Orangensaft
- 30 g Zitronensaft
- 900 g Wasser
- 350 g Vollkornreis
- 200 g Dicke Bohnen frisch oder TK, aufgetaut
- 200 g grüne Bohnen, in Stücken (3 cm)
- 200 g Kürbisfleisch, z.B. Hokkaido, in mundgerechten Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1536 kJ / 367 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.4 g
Alternativní recepty
Gemüse-Curry mit Couscous
30min
Tomaten-Nudeln mit Gemüse und Feta
40min
Nudel-Porree-Topf
25 Min
Süss-saures Veggi-Ragout
50min
Gemüsecurry mit Reis
1 Std.
Gemüsereis mit Kokosmilch und Cashewkernen
1 Std.
Studenten-Pilaw
35min
Fusilli mit Frühlingsgemüse
45min
Mittelmeergemüse mit Couscous
1 Std.
Spaghetti mit Gemüse-Sahnesauce
25 Min
Couscous mit Gemüse und Tomatensauce
45min
Gemüsepfanne mit Zitrone und Honig
45min