Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g queijo parmesão
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 40 g talo de aipo cortado em lâminas
- 100 g bolbo de funcho cortado em lâminas
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de sal
- 300 g arroz p/ risoto
- 50 g vinho branco
- 850 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 150 g favas descongeladas c/ ou s/ casca
- 200 g camarão s/ casca
- 25 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 20 g manteiga
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1449.1 kJ / 346.3 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 49.1 g
- Tuk
- 10.7 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 678 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de mexilhão com grelos
40 min
Risoto de bacalhau
50min
Risoto de ervilhas e camarão
40 min
Risoto de legumes
40 min
Risoto de bacalhau com grão
40 min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 min
Risoto de açafrão e mexilhão
45 min
Risoto à milanesa
25 Min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30min
Risoto de espargos e açafrão
35 min
Risoto de curgete e camarão
35 min
Risoto de abóbora, caril e camarão
1h 20min