Zařízení & příslušenství
和風涼拌牛蒡
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
水 (川燙用)1000 克
-
牛蒡 (約一支),去皮、削薄片180 克
-
白芝麻1 大匙
-
日式醬油2 大匙
-
味醂2 大匙
-
清酒1 大匙
-
新鮮紅辣椒 切圈10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.3 g
Kalorie
611 kJ /
146 kcal
Tuk
2.4 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
25.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
日本媽媽家常菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan