和風涼拌牛蒡

和風涼拌牛蒡

2.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • (川燙用)
    1000 克
  • 牛蒡 (約一支),去皮、削薄片
    180 克
  • 白芝麻
    1 大匙
  • 日式醬油
    2 大匙
  • 味醂
    2 大匙
  • 清酒
    1 大匙
  • 新鮮紅辣椒 切圈
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 8.3 g
Kalorie 611 kJ / 146 kcal
Tuk 2.4 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 25.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...