Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 克 水 (川燙用)
- 180 克 牛蒡 (約一支),去皮、削薄片
- 1 大匙 白芝麻
- 2 大匙 日式醬油
- 2 大匙 味醂
- 1 大匙 清酒
- 10 克 辣椒, 切圈
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 25.4 g
- Tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 3 g