Zařízení & příslušenství
奶油花枝燉飯
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
高湯150 克
-
鮮奶油70 克
-
花枝 切塊200 克
-
毛豆60 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
軟質原味起士醬30 克
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
-
帕瑪森起士粉 依個人口味調整5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
681.8 mg
Protein
25.4 g
Kalorie
2526 kJ /
604.3 kcal
Tuk
31.1 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
359.9 g
Sacharidy
57.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
RISOTTO
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan