Zařízení & příslušenství
空心菜吻仔魚羹
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油1 大匙
-
蔥 切段1 根.
-
吻仔魚75 克
-
水500 克
-
高湯150 克
-
魚露1 茶匙
-
空心菜 切段100 克
-
太白粉 先以1.5大匙水調勻1 ½ 大匙
-
香油3 - 5 滴
-
枸杞 裝飾用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.253 g
Kalorie
245 kJ /
58 kcal
Tuk
3.981 g
Vláknina
0.624 g
Sacharidy
3.105 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一級棒海鮮料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan