Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
克 小油菜, 只取葉子
nebo 150 克 新鮮菠菜葉, 只取葉子 - 900 克 水
- 2 顆 蛋, 稍微打散
- 1 大匙 太白粉
- 10 克 油
- 100 克 新鮮干貝 (生干貝)
- 100 克 嫩豆腐, 切小塊(約1公分)
- 1 ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 423 kJ / 101 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1 g