Zařízení & příslušenství
翡翠白玉羹
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 人份
Suroviny
-
150 克 新鮮菠菜葉, 只取葉子小油菜 只取葉子150 克
-
水900 克
-
蛋 稍微打散2 顆
-
太白粉1 大匙
-
油10 克
-
新鮮干貝 (生干貝)100 克
-
嫩豆腐 切小塊(約1公分)100 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14 g
Kalorie
423 kJ /
101 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
開運吉祥年菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan