Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de brioche
- 90 g de leche
- 30 g de levadura prensada fresca
- 4 huevos (200 g)
- 450 g de harina de fuerza
- 50 g de azúcar
- 10 g de sal
- 100 g de mantequilla (Lurpak®) a temperatura ambiente, en trozos de 2 cm
Almíbar
- 100 g de agua
- 130 g de azúcar
- 1 cucharada de vainilla líquida
Crema pastelera
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 500 g de leche
- 50 g de harina de repostería
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Glaseado
- 300 g de azúcar glas
- 60 g de clara de huevo
- ½ cucharadita de zumo de limón
- 5 - 6 gotas de colorante rojo
Montaje
- 2 cucharadas de confeti de azúcar de colores (para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1221 kJ / 292 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 49.7 g
- Tuk
- 7.3 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 237.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2h 45min
Ganache de chocolate
1h 10min
Pastel arcoiris
2h
Ganache de chocolate blanco
1h 5min
Cupcakes tricolores
2h
Cake pops
2h
Red velvet cupcakes
1h
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Party-pops cake
3 Std. 15 Min
Cupcakes de vainilla
1h
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5h
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min