Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de brioche
- 90 g de leche
- 30 g de levadura prensada fresca
- 4 huevos (200 g)
- 450 g de harina de fuerza
- 50 g de azúcar
- 10 g de sal
- 100 g de mantequilla (Lurpak®) a temperatura ambiente, en trozos de 2 cm
Almíbar
- 100 g de agua
- 130 g de azúcar
- 1 cucharada de vainilla líquida
Crema pastelera
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 500 g de leche
- 50 g de harina de repostería
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Glaseado
- 300 g de azúcar glas
- 60 g de clara de huevo
- ½ cucharadita de zumo de limón
- 5 - 6 gotas de colorante rojo
Montaje
- 2 cucharadas de confeti de azúcar de colores (para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1221 kJ / 292 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 49.7 g
- Tuk
- 7.3 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 237.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche de chocolate y avellana
2 godz. 20 min
Bizcocho cebra
1 godz. 10 min
Tarta fondant
5h 30min
Red velvet cake
5h
Party-pops cake
3h 15min
Gofres de sartén
45 min
Brownie con cheesecake de frambuesa
2h
Cake pops
2h
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Tarta adikosh
2h
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 godz. 10 min
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2h 45min