Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de brioche
- 90 g de leche
- 30 g de levadura prensada fresca
- 4 huevos (200 g)
- 450 g de harina de fuerza
- 50 g de azúcar
- 10 g de sal
- 100 g de mantequilla (Lurpak®) a temperatura ambiente, en trozos de 2 cm
Almíbar
- 100 g de agua
- 130 g de azúcar
- 1 cucharada de vainilla líquida
Crema pastelera
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 500 g de leche
- 50 g de harina de repostería
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Glaseado
- 300 g de azúcar glas
- 60 g de clara de huevo
- ½ cucharadita de zumo de limón
- 5 - 6 gotas de colorante rojo
Montaje
- 2 cucharadas de confeti de azúcar de colores (para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1221 kJ / 292 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 49.7 g
- Tuk
- 7.3 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 237.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 Std. 30 Min
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2 Std. 45 Min
Tarta de chocolate con dos texturas
1 Std. 40 Min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min
Tarta conejito
1 Std. 25 Min
Galletas damero
1h 5 min.
Tarta de chocolate con toffee salado
2 Std. 40 Min
Magdalenas rellenas de chocolate
30 Min
Bizcocho cebra
1 Std. 10 Min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.
Bizcocho triple de chocolate
2 Std. 20 Min
Boston cream pie
3 Std.