Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 300 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 70 g de azúcar glas
- 150 g de mantequilla fría en trozos pequeños (y un poco más para untar)
- 1 pellizco de sal
- 2 yemas de huevo
- 25 g de leche fría
Relleno y cobertura
- 500 g de agua
- 1 sobre de gelatina en polvo sabor fresa (80 g)
- 750 g de fresas (tamaño regular)
- 100 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
- 500 - 600 g de requesón
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 2 claras de huevo
- 200 g de nata montada para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1760 kJ / 421 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de frutas de verano
5h
Tarta San Marcos
4h
Milhojas de crema y toffee
2 godz. 30 min
Tarta de fresas y nata
1h 15min
Tarta de cerezas
2 godz.
Tarta de almendra con crema de vainilla
2h 15 min
Bomba de chocolate
4h
Bizcocho con fresas y nata
2 godz.
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5 Std. 30 Min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 Std. 10 Min
Postre chajá
11h 15min
Tarta de naranja
5h