Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de lait
- 40 g de levure boulangère fraîche
- 600 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 600 g d'eau
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 5 c. à café de gros sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 967 kJ / 231 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Streusel
2h
Biscuits aux épices et au miel
3u. 40min
Brioche tressée à la cannelle
3h
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Etoiles à la cannelle (Allemagne)
1h 30min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Pain aux pépites de chocolat
3h 10min
Ravioli, on est lundi !
2h 30min
Spritzbredele
25min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55 min
Bretzel
1h 10min
Spätzles aux girolles
50min