
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro
- 250 g di mandorle pelate e tostate
- 5 uova
- 250 g di zucchero
- 150 g di olio di semi di girasole
- 40 g di liquore all'amaretto
- 250 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaini rasi di cannella in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Glassa al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 20 g di burro
- 50 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 814 kcal / 3406 kJ
- Protein
- 16.9 g
- Tuk
- 51.3 g
- Sacharidy
- 73.3 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tozzetti
1hod. 30min
Ciambellone veloce allo yogurt
40min
Tarallucci alla confettura di uva
2hod.
Pizza di pasqua dolce
3hod.
Fiadoni
1hod.
Panpepato
25hod. 40min
Maritozzo romano
11hod.
Ciambellone alla frutta secca
55min
Chiffon cake
4hod.
Ciambelline al vino rosso
1hod.
Chiffon cake al limone
1hod. 30min
Ciambella all'acqua
1hod.